Your browser is too old. Please upgrade to Internet Explorer 10 or newer.

Advokater eller 3. års fuldmægtige til fremsynet advokatvirksomhed
Zealand Created: 28/05/2021
Applications will be screened regularly.

Har du lyst til at blive en del af en innovativ advokatvirksomhed, hvor selvledelse er en naturlig del af hverdagen? Og er du på udkig efter en stilling, hvor du kan sætte din erfaring i spil, samtidig med at du fortsat kan udvikle dig og lære nyt?

Vi oplever stor vækst og travlhed i vores erhvervsteam og søger derfor flere advokater eller 3. års fuldmægtige, der har lyst til at blive en del af en innovativ og fremsynet advokatvirksomhed.

Vi er på udkig efter dig, der har kommerciel forretningsforståelse, har erfaring med at rådgive om erhvervslivets komplekse forhold på højt niveau og evner at bruge juraen som et værktøj til at finde den løsning, som stiller vores klienter bedst.

 

DreistStorgaard – hvem er vi?

Hos DreistStorgaard Advokater A/S yder vi primært rådgivning til erhvervsklienter, som vi rådgiver om alt fra optimering af virksomheders drift til juridiske problemstillinger. Vi er samtidig stolte af at være et full-service advokatkontor og har mange klienter inden for privatret.

Vi er på mange måder et utraditionelt advokatfirma, som blandt andet er aktive i iværksættermiljøet NOHO i Kødbyen i København. Derudover har vi været først på markedet med diverse digitale løsninger til advokatkontorer, og vi investerer fortsat en del af vores overskud i innovation.

Vi er i dag Sjællands største advokatkontor uden for København med ca. 85 engagerede kolleger fordelt på kontorer i Køge, Aarhus, Næstved og Sorø.

 

Et fagligt stærkt og engageret team

Du bliver en del af et stærkt team med omfattende erfaring indenfor alle aspekter af erhvervsretten.

Vi tilbyder en stilling, hvor du får ansvar for og kan arbejde selvstændigt med egne sager.

Du vil få en varieret portefølje af opgaver inden for blandt andet M&A, selskabsret og anden erhvervsrådgivning. Dine opgaver løses i tæt sparring med kontorets øvrige medarbejdere, ligesom vi forventer, at du bidrager med din viden til at udvikle teamet.

 

Du kan forvente

Vi er en flad organisation, hvilket giver korte beslutningsgange og en hverdag, hvor der ikke er langt fra tanke til handling. Samtidig er vores hverdag præget af et højt tempo, en uformel omgangstone og respekt for hinandens arbejde.

Vi lægger vægt på engagement og faglig stolthed. For os er det afgørende, at vores medarbejdere – ud over at have et højt fagligt niveau – har en personlighed, som matcher vores værdier, som blandt andet kan beskrives med ordene: kvalitet, tilgængelighed, hurtighed og engagement.

Til gengæld tilbyder vi fleksibilitet med hensyn til arbejdstider og private forhold, så jobbet kan tilpasses dine behov, så længe du er til rådighed for at betjene vores kunder.

Du har mulighed for at opbygge din egen kundeportefølje, og/eller du kan i samarbejde med partnerne arbejde med kunder, vi har i forvejen.

Arbejdssted er vores kontor i Køge på adressen Bag Haverne 32, Køge.

 

Din profil

Det vigtigste er, at du har højt fagligt niveau og kan arbejde selvstændigt med fokus på forretningsmæssig og personlig udvikling.

Om du har 2 eller 10 års erfaring, er ikke afgørende. Vi søger først og fremmest kolleger, som har et højt engagement og energiniveau og har viljen og evnen til at skabe de bedste oplevelser og løsninger for vores kunder.

Vi er også parate til at overtage dit eventuelle nuværende firma og optage dig som partner hvis du har den rette profil og forretning.

Det er vigtigt, at du trives i en travl og til tider uforudsigelig hverdag. Du arbejder selvstændigt, tager ansvar og er ambitiøs på egne og virksomhedens vegne.

 

Interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte CEO Svend-Aage Dreist Hansen på e-mail SAH@dslaw.dk eller telefon 40150917.

Vi holder løbende samtaler.

Du søger stillingen via nedenstående link. (Vi modtager desværre ikke ansøgninger via mail)

Læs DreistStorgaard Advokater A/S’ persondatapolitik i forbindelse med rekruttering her.

{{viewJobApplyButtonText}} Closed for applications Already applied Already withdrawn Withdraw application finish application
Work address:
Bag Haverne 32-50
4600 Køge

DreistStorgaard
Bag Haverne 32-50
4600 Køge
http://dreiststorgaard.dk
 Linkedin  Facebook  Twitter  Send to a friend

Sign inNew password


Register here